Fotoboeken

Foto Schelfhout verzorgt een uitgebreid assortiment aan fotoboeken die in eigen labo volledig worden verwerkt.
Foto Schelfhout verzorgt een uitgebreid assortiment aan fotoboeken met een grote meerwaarde. Die worden in het eigen labo volledig afgewerkt, van afdrukken tot inbinden.

Zowel het unieke fotobloksysteem als het klassieke fotoboek drukken wij volledig professioneel af op onze lambdaprinter. Dat binden we vervolgens manueel in tot een perfect eindproduct voor de klant.

Fotobloksysteem

Foto Schelfhout snijdt de foto’s doormidden, monteert ze op wit of zwart karton en bindt ze nadien in tot een fotoblok. Dat resulteert in strakke en dikke bladen die mooi en volledig openvouwen. De rillijn of vouw zit in het karton waardoor de foto niet wordt beschadigd.

Klassiek fotoboek

Het fotoboek bevat doorlopende bladen die we na het rillen tegen elkaar monteren. De dunnere bladen voelen aan als een echt fotoboek. D.m.v. het handmatig inbinden met de kaft, zorgen wij ervoor dat de bladen mooi openvouwen.

Tot slot vragen we bijzondere aandacht voor onze nieuwe exclusieve fotoboeken op barietpapier, die zich ideaal lenen voor portretfotografie en/of studio-opnamen. Dit dankzij de uitzonderlijke weergave van kleur en densiteit. Bovendien geeft de structuur van het barietpapier een extra dimensie aan het fotoboek.