Recente nieuwsartikels

Doe wat met je foto's

Ga deze feestdagen voor een persoonlijke aanpak. Verzamel je mooiste momenten van 2018 (max 20 foto's) en wij maken voor u een uniek fotoboekje (10x10/13x13) Verschillende covers mogelijk.

Een cadeau boordevol mooie herinneringen van het afgelopen jaar.

In de maand december voor €25

Winkel en labo gesloten

Eventjes de batterijen opladen.

Molotov Fa©tory - The Beauty Of Madness

Af en toe eens outside the box durven denken! Iets waar Eduard Van Giel zeker in geslaagd is. Zijn tentoonstelling is een kleurrijke en boeiende kunstervaring met de fotoafwerking op een unieke wijze gebracht.

Eduard Van Giel, geboren in 1945 is een kunstenaar, een designer, een autodidact. Beïnvloed door mensen als Ensor

Artistieke prints

Laat jouw favoriete foto of afbeelding op fine-art papier afdrukken. Hét papier onder kunstenaars en professionele fotografen. Het fijne gevoel, het matte, zijdeachtige oppervlak en het warme wit zijn de karakteristieke eigenschappen van dit speciale papier. Ook ideaal voor zwart-wit prints.

Maak kennis met al onze mogelijkheden en geniet

Nikki winnaar van de foto van de maand

De zomervakantie loopt stilaan op zijn einde en de schoolpoorten staan al op een kiertje. Foto van de maand wordt deze keer een echte 'vakantiefoto' een blikvanger om de warme, hete zomer van 2018 af te sluiten. De foto werd ingezonden door Nikki Kerremans, 12 jaar.

Dit is wat ze erover vertelt: "Tijdens m

Zomervakantie

Hoogzomer!

Tijd om met een glaasje sangria achterover te leunen en van het mooie zomerweer te genieten. Van 3 juli tot en met 14 juli laden Luc en Marleen even de batterijen op. Wendy en Hugo helpen u graag verder maar hou rekening met de aangepaste openingsuren.

Wij wensen ook u een fijne vakantie!